Welkom

Welkom op de website van Muzikc. Op onze website wordt u op de hoogte gehouden van alle concerten die we organiseren.

Agenda

Nieuwsberichten

 • We gaan weer beginnen!

  Na een lange tijd van stilte, zal er weer livemuziek klinken in Pro Rege! Het seizoen gaat nu echt beginnen. We beginnen met het, tot twee keer toe uitgestelde, laatste concert in de reeks 4 Beethoven!

  Let op! We zijn nog niet van COVID af, maar zijn blij dat we wel weer concerten kunnen organiseren met volledige bezetting van de zaal. Onze concerten worden uiteraard georganiseerd conform de richtlijnen van de overheid. Voorlopig betekent dat dus het tonen van een Coronatoegangsbewijs.

  Overzicht coronamaatregelen kunst en cultuur vanaf 25 september

  Zorg dat u op tijd over een dergelijk bewijs beschikt.

  Zie de website van de overheid voor instructies over hoe u een coronatoegangsbewijs kunt aanmaken.

  Lukt het u niet om een Coronatoegangsbewijs aan te maken op uw telefoon of via de computer, bel dan met telefoonnummer 0800-1421. Of met 0800-1351. U wordt dan doorverwezen naar een telefoonsysteem waar u zelf uw coronabewijs via de telefoon kunt aanvragen. Zorg ervoor dat u de volgende gegevens bij de hand hebt:

  • uw BSN;
  • en uw postcode (waarmee u staat ingeschreven bij de gemeente).

  Dit bewijs krijgt u per post opgestuurd. Houd er rekening mee dat dit minimaal 5 werkdagen kan duren.

 • Nieuwe programmering

  Goed nieuws! Nu door vaccinaties en afnemende aantallen coronagevallen weer meer mogelijk wordt, durven we het weer aan om voorzichtig vooruit te kijken en zijn we druk bezig om de programmering voor het nieuwe seizoen rond te krijgen. De data die bevestigd zijn, zullen we zo snel mogelijk op de website plaatsen.

  We zullen ons natuurlijk houden aan de (nieuwe) richtlijnen die er worden uitgevaardigd. Houd ook hiervoor de website in de gaten! We hopen u binnenkort weer te kunnen ontmoeten in Pro Rege!

  Hieronder de concerten die we tot nu toe bevestigd hebben.


Aankomende Concerten

Hieronder een samenvatting van de aankomende concerten. Bekijk voor een volledig overzicht van alle concerten de concertagenda.

Kerstconcert 2021 (Geannuleerd)

€15
11 december om 15:00
Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland
+ Google Maps

helaas komt dit concert te vervallen. In verband met de corona situatie is in overleg tussen Muzikc en het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut besloten om dit niet door te laten gaan Het traditionele Kerstconcert in samenwerking met het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut. Met Jonge solisten van de Young Talent Academy. Drie orkesten: PreludioIntermezzoYTO (Young Talent Orchestra),Samenwerking met Classic Young Masters,

Nieuwjaarsconcert 2022: Het nieuwe jaar begint met Mozart

€20
8 januari 2022 om 15:00
Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland
+ Google Maps

Mozart Kerksonates deel 1 uit een serie van twee concerten Complete uitvoering van de Epistel Sonates vanWolfgang Amadeus Mozart 1756-1791 Geert Bierling, orgelMarina Meerson, vioolMarnix Willem Steffen, vioolRobert Franenberg, contrabasKatja Dirven, cello Programma Uit Le Nozze di Figaro KV 492: Ouverture (bewerkt voor strijkers, pauken en orgel door Geert Bierling) Drie Epistel Sonates voor strijkers en orgel- Epistel Sonate in A – KV 225- Epistel Sonate in D – KV 245- Epistel Sonate in G – …

Mozart kerksonates met Anna Karpenko

29 januari 2022 om 15:00
Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland
+ Google Maps

Anna Karpenko speelt Mozarts Kerksonates op het Orgel van Pro Rege. Anna Karpenko Programma Wolfgang Amadeus Mozart (27 January 1756 – 5 December 1791) Kerksonate in Bes groot, KV 68Andantino in Es groot, KV 236 (orgel solo)Romance in As groot, KV Anh.205 (orgel solo)Kerksonate in Es groot, KV 67Kerksonate in Bes groot, KV 212Serenade (Allegro) uit Eine Kleine Nachtmusik, KV 525 (orgel solo)Kerksonate in D groot, KV 69Fantasia in d klein, KV 397 (orgel solo)Kerksonate in D groot, KV 144 Kerkso…

Cinema Paradiso

€20
12 maart 2022 om 15:00
Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland
+ Google Maps

Een diepe laag aan bij hun publiek met klanken zo puur, zo authentiek. Paradijselijk en beeldend. Ze bespelen de compositie parels uit o.a. de klassieke muziek op een manier die je niet meer loslaat, aanraakt, je laat ervaren en in het moment zet, bijna helend. De musici van Cinema Paradiso ontmoetten elkaar als trio in de kleine zaal van het Concertgebouw bij het afscheid van Maartje van Weegen bij Radio 4. Daarna volgden nog: een veelbesproken en bekeken live optreden op televisie bij Podium W…