Laden Concerten

« Alle Concerten

  • Dit concert is voorbij.

Ntjam Rosie Jazz kerkdienst ‘Breaking Cycles’

8 juli 2018 om 17:00

Gratis
Ntjam Rosie

Foto: Barry Marré

Ntjam Rosie verzorgt de muzikale invulling van de Jazz Kerkdienst, die dit jaar in het teken staat van ‘Breaking Cycles’.  Dit is ook de titel van haar laatste album. Voorganger is Ds. Ilse Hogeweg.

Ntjam Rosie

Breaking Cycles is het vijfde studio album van de in Kameroen geboren Ntjam Rosie (1983) en de opvolger van The One (2015) dat louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. In maart van dit jaar verscheen tussendoor de EP Never Give Up, een funky voorbode op Breaking Cycles.

In het voorjaar van 2016 toerde Ntjam Rosie samen met het Artvark Saxophone Quartet langs meer dan 20 theaters met de goed ontvangen voorstelling Homelands, die in het voorjaar van 2017 een reprise beleefde. In diezelfde periode was zij te zien en te horen in de succesvolle theatervoorstelling We hadden liefde, we hadden wapens, naar een boek van Christine Otten. Op 16 december gaat haar eerste eigen theatertoer, Breaking Beats in première in LantarenVenster, Rotterdam.

Ntjam Rosie speelde eerder op vele Nederlandse podia en jazzfestivals – waaronder het North Sea Jazz Festival – en toerde onder meer door China, Korea, Oost-Europa, Turkije, Suriname, Frankrijk en het VK. Diverse malen was zij te gast bij DWDD, Vrije geluiden en andere bekende radio- en Tv-programma’s. De albums Elle, At the back of Beyond en The One werden telkens genomineerd voor de Edison Jazzism publieksprijs.

Website www.ntjamrosie.com

Er is geen kaartverkoop voor de Jazz Kerkdienst. Wij vragen u een vrije gift!

Nort Sea Round Town NSRT

Gegevens

Datum:
8 juli 2018
Tijd:
17:00
Kosten:
Gratis
Concerten Categorie:
Concerten Tags:
,

Organisator

Stichting MUZIKC

Locatie

Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie