Laden Concerten

« Alle Concerten

Jorien Zeevaart met CALL ME JO in Botanische Tuin Kralingen

30 juni om 15:00 17:00

Franse chansons van de Rotterdamse zangeres Jorien Zeevaart met haar combo CALL ME JO in de Botanische Tuin in Rotterdam-Kralingen, Cederstaat 5 te Rotterdam.

Stichting MUZIKC werkt voor dit concert samen met de Stichting Vrienden van de Botanische Tuin Kralingen. De rust en het groen van deze tuin, een rijksmonument uit 1912, is een prima openlucht
locatie voor het eigen chanson programma van Jorien Zeevaart.

Het concert is de afsluiting ons programma voor het seizoen 2023-2024. In overleg met onze belangrijkste subsidiegever Cultuur Concreet is de voorstelling, evenals de Botanische Tuin, gratis toegankelijk. Daarmee creëren we een laagdrempelige voorstelling in een mooie informele ambiance waar velen van kunnen genieten.

CALL ME JO

Afscheid van vervlogen jaren, geliefden of dromen. Een onstilbaar verlangen naar wat was. De sterke binding van dit combo met de stad Rotterdam is wellicht geen toeval.

Naast eigen werk duikt dit trio in het Franse chanson repertoire van grootheden als Léo Ferré, Charles Aznavour, Serge Reggiani en Barbara.

Het combo bestaat uit Jorien Zeevaart (zang), Aron Raams (gitaar) en Guus Bakker (bas). En het geluid is in goede handen bij Koos Wolters.

Met een achtergrond in muziektheater en jazz, en een schat aan ervaring door samenwerkingen met artiesten als Ellen ten Damme, Gare du Nord en Wende Snijders, combineert CALL ME JO moeiteloos eigen composities met tijdloze klassiekers.

Gratis

Botanische Tuin Kralingen

Cederstraat 5
Rotterdam, 3061 HV
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie