Laden Concerten

« Alle Concerten

  • Dit concert is voorbij.

Jonge musici in Heilige Huisjes

28 mei 2022 om 11:00 12:30

Rotterdam staat met recht bekend om haar moderne architectuur. Maar wist je dat onze stad talloze gebedshuizen telt, ieder met een uniek karakter?

Tijdens de Rotterdam Architectuur Maand 2022 zetten deze heilige huisjes daarom hun deuren wagenwijd open voor alle inwoners, geïnteresseerden & liefhebbers van religieus erfgoed.

Deelnemende gebedshuizen doen mee met een culturele of maatschappelijke publieksactiviteit die ze past. Zo ontstaat een breed en divers programma vol lezingen, concerten, vieringen, rondleidingen en tentoonstellingen.

Pro Rege
Pro Rege.

Pro Rege laat van zich horen met een programma vol jonge en talentvolle musici.

Dit concert is een samenwerking tussen het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut en de Classic Young Masters. Tijdens dit concert kunt u onder andere genieten van het Preludio ensemble, het Intermezzo ensemble en het Young Talent Orchestra. Dit orkest is samengesteld uit getalenteerde spelers van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut en Codarts o.l.v. Mikhail Zemtsov en soliste Anneke Attema, contrabassiste.

Anneke is laureate van de Classic Young Masters. Dit zijn jonge mensen die door de organisatie Classic Young Masters begeleid worden om beroepsmusicus te worden. Stichting Muzikc heeft een afspraak dat een door Classic Young Masters geselecteerd talent een optreden krijgt bij één van onze concerten.


Komt u ook luisteren en kijken naar dit jonge talent op 28 mei aanstaande?

Stichting MUZIKC

Pro Rege

Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie