Laden Concerten
Anna Karpenko

Adventsconcert

09 december 2017 15:00

Adventsconcert in Pro Rege door Anna Karpenko op orgel en piano en de fluitiste Reiko Tsuiki. En de mooiste liederen kun je meezingen! Het verhaal van advent wordt verteld door Lotte Klein. 

Anna Karpenko

Anna Karpenko is geboren in Moskou en studeerde daar orgel en piano aan het Staatsconservatorium. Zij won verschillende prijzen op internationale concoursen. In 2015 won ze een tweede prijs op het Internationaal Orgelconcours in Breda. Ze is organiste van Pro Rege en de Duitse kerk in Den Haag.

Reiko Tsuiki

Reiko Tsuiki
Reiko Tsuiki

Reiko Tsuiki werd geboren in Tokyo, Japan. Zij studeerde traverso en andere fluit-instrumenten aan de Toho Gakuen School of Music in Japan. Na het behalen van haar Bachelor of Music, completeerde zij haar studie aldaar in 2005. Sinds dat jaar studeerde zij bij Barthold Kuijken aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag; in 2006 ontving zij haar Bachelor of Music Traverso en haar Master of Music in 2008. Van de Japanse overheid ontving ze in 2007 een beurs voor haar overzeese studie programma.Zij geeft inmiddels flink wat concerten, met tal van orkesten en ensembles. Reiko ontving de 3e prijs (en tevens de 1e prijs traverso) bij de International Muziek Competitie Brugge 2005 en de Bärenreiter prijs bij de 5e International Telemann Competitie in Magdeburg 2009.

 

Kaarten: € 10 (Voorverkoop € 7,50) Kinderen tot en met 15 jaar gratis toegang.

Share This Event

  • Dit concert is voorbij.

Gegevens

Datum:
9 december 2017
Tijd:
15:00
Kosten:
€10
Concerten Categorie:
Concerten Tags:
, ,

Locatie

Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Stichting MUZIKC