Categorie├źn
Archief

Concerten uitgesteld

In verband met corona zijn alle concerten van Stichting Muzikc uitgesteld tot en met eind februari. De afgelopen maanden hebben we veel last gehad van de steeds weer veranderende voorwaarden waaronder we concerten konden organiseren. Eerst was er de beperking op 1,5 m te werken (dat zou voor Pro Rege neerkomen op zo’n 60 bezoekers). Daarna mochten er geen concerten worden georganiseerd, toen weer voor maximaal 30 personen. Nu zijn concerten weer niet mogelijk. Deze steeds veranderende omstandigheden maken het erg lastig om concerten te plannen.

Omdat we niet weten wat de situatie na 19 januari gaat betekenen voor het organiseren van concerten heeft het bestuur van Stichting Muzikc besloten om alle concerten tot en met eind februari op te schorten. Hopelijk is er rond die tijd meer zekerheid over de omstandigheden waaronder we concerten kunnen blijven organiseren en kunnen we een meer vaste her-planning maken van de uitgestelde concerten.

Van uitstel komt geen afstel. We gaan de uitgestelde concerten vanaf maart weer opnieuw inplannen. We hopen u allemaal dan weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen!

Houd de website, facebook en de nieuwsbrief in de gaten voor alle ontwikkelingen.

Kijk voor de concerten die geweest zijn rustig nog eens op de concert gemist pagina.