Welkom

Welkom op de website van Muzikc. Op onze website wordt u op de hoogte gehouden van alle concerten die we organiseren.

Agenda

Nieuwsberichten

 • Concerten uitgesteld

  In verband met corona zijn alle concerten van Stichting Muzikc uitgesteld tot en met eind februari. De afgelopen maanden hebben we veel last gehad van de steeds weer veranderende voorwaarden waaronder we concerten konden organiseren. Eerst was er de beperking op 1,5 m te werken (dat zou voor Pro Rege neerkomen op zo’n 60 bezoekers). Daarna mochten er geen concerten worden georganiseerd, toen weer voor maximaal 30 personen. Nu zijn concerten weer niet mogelijk. Deze steeds veranderende omstandigheden maken het erg lastig om concerten te plannen.

  Omdat we niet weten wat de situatie na 19 januari gaat betekenen voor het organiseren van concerten heeft het bestuur van Stichting Muzikc besloten om alle concerten tot en met eind februari op te schorten. Hopelijk is er rond die tijd meer zekerheid over de omstandigheden waaronder we concerten kunnen blijven organiseren en kunnen we een meer vaste her-planning maken van de uitgestelde concerten.

  Van uitstel komt geen afstel. We gaan de uitgestelde concerten vanaf maart weer opnieuw inplannen. We hopen u allemaal dan weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen!

  Houd de website, facebook en de nieuwsbrief in de gaten voor alle ontwikkelingen.

  Kijk voor de concerten die geweest zijn rustig nog eens op de concert gemist pagina.

 • Coronaprotocol Pro Rege

  Door Corona zien de concerten bij Stichting Muzikc er tijdelijk wat anders uit dan u van ons gewend bent.

  Reservering:

  • reserveren van kaarten is noodzakelijk via kaarten@muzikc.nl of  -indien u niet over e-mail beschikt- via 06-53402732. Geef bij de reservering s.v.p. duidelijk aan: naam, aantal personen, om welk concert en welk aanvangstijdstip het gaat. Geef ook aan wanneer u betaalt via een bestaande strippenkaart die u al in bezit heeft. 
  • Via het reserveren kan worden bewaakt of het aantal bezoekers het maximum niet overschrijdt. De reserveringsgegevens worden enige tijd bewaard, louter ten behoeve van eventueel contactonderzoek.   

  Betaling:

  • Betalen voor de concerten en nieuwe strippenkaarten (85 euro voor 10 concerten) dient voorafgaand aan de concerten te geschieden via Stichting Muzikc, NL81 RABO 0148 9303 60. Betaling aan de zaal is helaas niet mogelijk.

  Concertbezoek:

  • Heeft u corona-gerelateerde klachten of een kwetsbare gezondheid, bezoek dan de concerten niet. De eventuele betaling krijgt u dan teruggestort.
  • Bij de ingang kunt u uw handen desinfecteren.
  • Draag een mondkapje wanneer u staat of loopt. Het mondkapje kan af wanneer u op uw plek zit.
  • De mogelijkheden voor garderobe en toilet zijn beperkt. Neem uw jas mee in de concertzaal.
  • In de zaal zijn gemarkeerde plaatsen, zodat 1,5 meter afstand is gewaarborgd. Personen die één huishouden vormen en kinderen t.m. 12 jaar kunnen naast elkaar zitten. 
  • De concerten duren ca. 50 minuten. Er is geen pauze en geen mogelijkheid tot iets drinken na het concert. Het is helaas ook niet mogelijk de musici na afloop te ontmoeten.
  • De concertzaal wordt extra geventileerd.
  • Na afloop van het concert kunt u gebruik maken van twee uitgangen. Neem de uitgang waar u het dichtst bij zit. Houdt bij het verlaten van de zaal ook voldoende afstand.

  Zie ook de richtlijnen van de overheid voor meer details.

  Hieronder vindt u een downloadbare versie van het coronaprotocol.


Aankomende Concerten

Hieronder een samenvatting van de aankomende concerten. Bekijk voor een volledig overzicht van alle concerten de concertagenda.

Mozart kerksonates met Anna Karpenko

30 januari om 15:00
Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland

Anna Karpenko speelt Mozarts Kerksonates op het Orgel van Pro Rege. Anna Karpenko Programma Wolfgang Amadeus Mozart (27 January 1756 – 5 December 1791) Kerksonate in Bes groot, KV 68Andantino in Es groot, KV 236 (orgel solo)Romance in As groot, KV Anh.205 (orgel solo)Kerksonate in Es groot, KV 67Kerksonate in Bes groot, KV 212Serenade (Allegro) uit Eine Kleine Nachtmusik, KV 525 (orgel solo)Kerksonate in D groot, KV 69Fantasia in d klein, KV 397 (orgel solo)Kerksonate in D groot, KV 144 Kerkso…

Cinema Paradiso

13 februari om 15:00
Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland

Een diepe laag aan bij hun publiek met klanken zo puur, zo authentiek. Paradijselijk en beeldend. Ze bespelen de compositie parels uit o.a. de klassieke muziek op een manier die je niet meer loslaat, aanraakt, je laat ervaren en in het moment zet, bijna helend. De musici van Cinema Paradiso ontmoetten elkaar als trio in de kleine zaal van het Concertgebouw bij het afscheid van Maartje van Weegen bij Radio 4. Daarna volgden nog: een veelbesproken en bekeken live optreden op televisie bij Podium W…

Haydn – Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze – Rotterdam Chamber players

3 april om 15:00
Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland
+ Google Maps

Haydn Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze. Concert met vertellers Rotterdam Chamber players    

300-ste geboortejaar Pieter Hellendaal

€15
17 april om 15:0017:00
Pro Rege
Oudedijk 113
Rotterdam, 3062 AD Nederland

We zijn in Rotterdam en het is april 1721. Er wordt een bijzonder kind geboren en hij krijgt de naam Pieter, Pieter Hellendaal. Tijdens zijn leven heeft hij een bijdrage geleverd aan de laat barokke muziek. Hij schreef vooral veel vioolsonates. Hiermee heeft hij de meeste bekendheid vergaard. Dit is dan ook de reden waarom Het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut met trots zijn naam draagt. Zijn stijl toont verwantschap met het werk van Georg Friedrich Händel en Carl Emmanuel Bach. Hij houdt v…